Campingliv & natur, Tankar

My kind of morning!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan… lillördag.

Idag är det som sagt onsdag och jag är ledig. Lite senare ska det enligt prognosen bli soligt och fint, +13 grader och det gillar jag skarpt. Jag kommer sätta mig ute och bara njuta. Men än så länge sitter jag med min älskling och vi avnjuter vårt morgonkaffe och halvlyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. My kind of morning.

Denna onsdag har jag absolut ingenting planerat. Jag har gjort mitt ena måste och det var tömma toan. Mitt andra måste är att jag ska slänga papper och plast så jag har inte alltför betungande måsten idag. Mitt största måste är att lapa sol denna dag.

Jag utlovade bilder på vårt fix med tomaterna och allt annat. Du ser på bilden ovan hur det blev. Nu inväntar vi bara att det ska växa så vi kan skörda. Paprikorna tar nog lite tid men jag hoppas det blir något. Jordgubbarna är jag inte orolig för. De växer så det knakar. Det är nästan så man kan se att de växt från dag till dag. Rabarbern slokar lite men det brukar vissa växter göra när man planterat om dem. De kommer ta sig inom kort. Förhoppningsvis blir det några rabarber och jordgubbspajer i sommar.

Se livet an  /Lene