Campingliv & natur, Tankar

Vi får se hur det blir…!

Nä men godmorgon på dig…

Solen skiner och det är hur skönt som helst ute. Jag hoppas detta håller i sig resten av dagen.
Igår satt jag ute större delen av dagen och det var helt underbart. Jörgen fick säga till mig att inte sitta i solen för länge. Men jag kan bara inte låta bli när det är så här fint väder. Jag sitter inte hela tiden, jag reser mig och rör mig också men ska jag sitta någonstans så är det i solen. Älskade sol. Vi får se hur det blir idag.

Denna torsdag är ännu en dag då jag inte planerat in något och det behövs känner jag. Imorgon blir det jobb så idag ska jag ta det lugnt. Jag tar dagen som den kommer (som Veronica Maggio sjunger i reklamen).

Idag är jag lite “tom” på skrivande faktiskt. Jag har inget speciellt att skriva om så det blir lite hipp som japp känner jag. Det får du leva med. Ibland är skallen tom och det får den lov att vara. Det är både på gott och ont. Håller du med mig?

Det spritter lite i kroppen så jag kanske gör något litet idag ändå. Vi får se. Solen får mitt huvud att vilja göra saker men kroppen säger vila, vila, vila. Vilka “vinner” tror du?!

En dag i taget  /Lene