Tankar

Precis som vi brukar…!

Godmorgon kära du…

Det är söndag, så sant som det är sagt. Jag trodde när jag vaknade att det var måndag men det är det ju inte och det är jag glad för. En dag till med lugn och återhämtning.
Idag är jag trött…riktigt trött. Men jag anammar söndag, lugn och sol. Det blåser inte så mycket idag som det gjorde både fredag och lördag. Jag vet inte, det kanske kommer blåst senare men än så länge njuter jag av solen och lugnet.

Det har än så länge varit en härlig helg. Fredag till lördag kom Emelie ner med Ludwig och William. Igår sade välkommen för säsongen till grannarna här på campingen och idag blir det vila och återhämtning. Sedan är vi redo för en ny vecka imorgon.

Vi sitter och avnjuter vårt morgonkaffe och slölyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Precis som vi brukar.
Senare i eftermiddag ska jag få kärlek till mina fötter vilket jag så väl behöver. Jag ska träffa en fotterapeut här på campingen och det ska bli ljuvligt. Planen är att vi ska sitta ute. Lite lyx eller hur?! Ja lite lyx får man ha ibland. Och jag behöver verkligen lite fotkärlek. Det är tur det finns folk som arbetar med detta. Jag hade inte velat göra det på andra människor. Familjen är helt okej men inte folk jag inte känner. Och då är det tur att andra vill göra det så fötterna mår bra.

Mål väl och lev livet  /Lene