Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

My bad…!

Godmorgon du älskade tisdag…
Nå varje dag är älskad och välkommen…oavsett vad.

Det är jobb idag. Klockan är inte så mycket och jag är redan uppe. Jag kunde inte somna om efter Jörgen kört till jobb så det var lika bra att gå upp. Jag är enormt trött, men kan man inte sova så kan man inte.

Nu sitter jag och myser med mitt morgonkaffe och slölyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Solen skiner redan från en relativt blå himmel. Det kommer bli kanonväder idag gissar jag. Enligt prognosen ska det bli cirka 16 grader och sol men en del blåst. Vi får se.

Igår var jag i huset och tvättade lite. Ellinore bjöd på middag och det blev supergod raggmunk med knaperstekt bacon. Mumsfillibabba vad gott.

Jag kom på att jag förra veckan missade att ge dig ett Mindfulness tips. My bad och jag tänker att jag ska ge dig det idag…

Andas i nuet…

När du går nedför en trappa. Stanna upp när du har tre steg kvar.
Ta ett djupt andetag, håll en liten stund och sänk axlarna.
Andas sedan långsamt ut samtidigt som du går de sista trappstegen ner. Låt kroppen slappna av med varje steg ner och stanna upp igen efter sista steget.
Låt andningen återgå till det normala och känn efter i kroppen hur det känns nu.
Träna på denna övning så ofta du har möjlighet under denna vecka och se vad du upptäcker.

Lev livet  /Lene