Campingliv & natur, Tankar

Det är inget måste…!

Godmorgon på dig underbara torsdag…

Även denna morgon kunde jag inte somna om efter Jörgen kört till jobb, så det var lika bra att gå upp.
Jag sitter och myser med mitt morgonkaffe och lyssnar just nu på nyheterna på Nyhetsmorgon på Tv4.

Solen skiner för fullt även om det är arla morgon och jag tror det kommer bli helt fantastiskt väder under dagen. Solen ska enligt prognosen skina och det ska bli upp till 18 grader. Imorgon ska det bli 20 grader och söndag 21 grader. Gillar jag det? JAAAAA!

Idag ska jag inte göra någonting speciellt tänker jag. Jag har inget inbokat och jag kommer nog sitta ute och njuta av dagen en hel del. Jag har inga måsten idag. Jag funderar på om jag ska diska men det är inget måste. Dock ska jag duscha. Det är nog mitt måste idag, men inget betungande precis.

Det är chokladbollens dag idag. Kommer du fira det på något sätt? Jag kan lugnt berätta att det inte är något jag firar. Det finns viktigare saker att fira som en speciell dag om jag nu måste fira något varje dag eller varje vecka. Vilket jag inte tycker att man måste. Det finns ju så onödiga saker som har en egen dag. Lite kul på sitt sätt, men onödigt. Det är bara för att man ska köpa mer tror jag. För att handeln ska tjäna mer. Men ni tjänar inget på mig. Nej, nej.

Älska livet  /Lene