Familjen, Tankar

Helgen närmar sig…en fantastisk helg!

Öresundsbron igår kväll

Godmorgon, godmorgon…

Det är freeeeedaaaag. Helgen är sååå nära och det gillas skarpt.
Solen skiner för fullt och det är hur härligt som helst utomhus. Himlen är blå och det blåser nästan ingenting. En liten vindpust emellanåt bara. Så jädra nice.

Idag är det jobbedag. Jag sitter med mitt morgonkaffe och ska snart äta frukost. Sedan blir det frukost och därefter susar jag iväg till jobb.

När jag kommer tillbaka ska jag packa lite kläder och förbereda för bilfärd upp till mamma.
Denna helgen kommer vi att spendera hos mamma. Bland annat ska Jörgen byta ett köksfönster till henne. Min man han kan.
Det ska bli så mysigt att vara hos henne och vädret ska tydligen bli kanonfint. Det gillar vi skarpt. Jag ska sy lite till husvagnen och jag tror om vädret är så bra som det sägs, att jag kommer sitta ute och sy. Vi får se. Vädret avgör…
Mamma kommer vara lycklig i vilket fall som för hon har längtat efter att byta fönstret. Idag är där ett mindre fönster som sitter ganska högt upp och hon har svårt att titta ut genom det. Hon är precis som jag, kort i rocken. Nu ska hon få ett större fönster som går längre ner mot vasken så hon kommer kunna stå vid vasken och titta ut. Min fina mamma.

Men än så länge är det morgon och jag ska dricka upp mitt kaffe, äta frukost och sen blir det jobb som jag skrev innan. Lite planering inför veckorna framöver också. Jag har lite att skriva in i min kalender och det ska göras nu. Det blir en fantastisk dag.

Lev väl och älska livet  /Lene