Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Måndag…morgonmys i solen!

Godmorgon måndag…
Vi äntrar en helt ny, orörd vecka och det ska bli spännande. Denna veckan har jag lite planerat de dagar jag är ledig. Det är en kort men rätt så uppbokad vecka. Kul och spännande.

Idag ska jag iväg med chefen till Helsingborgskontoret och kolla in vad som behövs med mera. Imorgon blir det möte innan jobb och på onsdag är det dags att bege mig till Diagnostiskt center på Hyllie. Mer om det i senare inlägg. Än så länge är det bara måndag.

Igår morse när vi gick upp tog vi varsin kopp kaffe och gick ut och satte oss då det var så fint väder. Lite mysbilder kommer här.

Lite morgonmys med kaffe i solen. Visst ser det härligt ut? Det var det…

Jag sitter just nu med morgonens kaffe och myser. Jörgen är ute och klipper gräset på vår lilla plätt och jag sitter och bloggar. När jag är klar går jag ut och joinar honom. Solen skiner men inte från en klarblå himmel. Jag hörde precis på Nyhetsmorgon på Tv4 att vädret kommer gå lite upp och ner. Men det är härligt ute ändå tycker jag. Det luktar gott av allt som blommar utomhus och värmen är här även om det än så länge “bara” är 17 grader. Hihi nu har man blivit lite bortskämd med värme så nu är inte 17 grader så värst mycket. Men underbart är det i vilket fall som.

Älska livet  /Lene