Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Dejavu…!

Jordgubbarna blommar

Godmorgon onsdag… lillördag… mitt i veckan…

Jag sitter och njuter av morgonen med mitt morgonkaffe och Nyhetsmorgon på Tv4. En morgonrutin att räkna med.
Solen skiner just nu men det blåser en hel del och det är än så länge bara +8 grader ute. I eftermiddag ska det bli cirka 13 grader. Det är inte någon sommarvärme men det är plusgrader i alla fall.

Det är 17 maj och Norge har nationaldag. Jag önskar land och norrmän/kvinnor en fin dag. Och alla andra också, men speciellt det norska folket.

Om knappt en timme ska jag köra iväg för jag ska till Diagnostiskt Center. Min läkare på VC skickade en remiss på grund av mina underarmar. Det kliar på dem så jag kliar sönder huden. När jag tar allergitabletter minskar kliandet. Så jag ska få det undersökt. Mina underarmar är fulla av ärr efter såren från kliandet.
När jag är klar där ska jag till Emporia och handla lite mat på Willys. Men sedan ska jag bara återhämta mig resten av dagen. Jag måste ha en lugn dag för de senaste dagarna har varit hektiska ( varje fall för min kropp) och jag behöver lite återhämtning.

Igår var jag i huset och ordnade lite papper och annat. Det var DropIn på Haileys fritis och jag passade på att följa med dit. Det var supermysigt. Det blev lite dejavu för mig när tjejerna var små. Vi löste korsord, lekte 10-kompisar, kollade in en fjärilslarv de har, tittade i Haileys årstidsbok som de håller på med just nu. Och vi avslutade med fika. Det var supermysigt.

Jag fick skjuts hem av Ellinore när Hailey varit på fotbolls träning och resten av kvällen låg jag pall på soffan och tittade på tv. Jag lade mig relativt tidigt men låg och läste en timme ungefär.

Nu välkomnar jag en ny och spännande dag och ser vad denna dag har i sitt sköte för mig, förutom att jag ska iväg snart.

Lev livet  /Lene