Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Njut av dagen…!

Godmorgon världen…

Visst är det underbart hur naturen bara exploderar just nu?! Allt blommar ut och löven på träden visar sig. Helt underbart.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och Jörgen ligger och sover. Nyhetsmorgon på Tv4 är på. Idag har jag en sak jag ska göra och det är hämta något till Emelie som vi ska ha med oss när vi kör upp nästa gång. Men annars blir det en “latedag” denna torsdag, Kristi Himmelfärds dag.

Solen gör sina försök att titta fram och enligt prognosen ska det bli sol idag med upp till 14 grader. Inte så jättevarmt men som jag sagt innan är jag lycklig ändå. Solen tittar fram och det är guld värt.

När Jörgen jobbar kväll blir det ingen avancerad mat för mig. Igår blev det Billys pizza Veggie. Den tycker jag är god. Och en liten, enkel sallad till det.

Vi har stängt av pannan i husvagnen nu men ett par nätter har vi varit tvungna att sätta igång pannan igen. Men på morgonen stängs den av igen. Den behöver inte vara på under dagarna nu känner vi. Men absolut, om vi tycker att det skulle behövas så sätter vi bara igång pannan igen. Svårare än så behöver det inte vara.

Det kommer bli en fantastisk dag, denna torsdag i slutet av veckan. En ledig dag då väldigt många är lediga. Njut av dagen säger jag bara…

Älska livet  /Lene