Mat & recept, Tankar

Man kan inte vara bäst jämt!

Godmorgon freeedaaag…

Det är fredag och solen skiner från en blå himmel. Det blåser nästan ingenting och det ska bli upp mot 18 grader idag. Det e nice!

Jag jobbar idag men det gör inte Jörgen. Det är klämdag och Jörgen har tagit ledigt. Men denna kvinna ska jobba. Det blir några timmar och sen ska jag susa tillbaka och njuta av resten av dagen. Det kommer bli en fantastisk dag. Det blir nog linne på när jag kommer tillbaka.
Ikväll kommer Ellinore med familj och vi ska äta middag på Bistron. Den öppnade för säsongen förra helgen och det ska bli så mysigt att gå dit och äta ikväll. Men först jobba… en sak i taget.

Igår åt vi tortellini men det gick inte riktigt hem hos Jörgen. Jag kokte tortellinin i vatten som brukligt är och när jag hällt ut vattnet hällde jag över passerade tomater. Sedan såsen som bestod av färska champinjoner, bacon, kryddor och lite crème fraîche. Att det inte gick hem hos Jörgen var för han tyckte pastan var för lik ravioli och han gillar inte det. Det tänkte jag inte alls på så det var my bad. Jag får göra om och göra rätt nästa gång. Man kan inte vara bäst jämt. Men visst ser det gott ut?

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och ska sedan äta frukost och därefter ska jag göra mig iordning och köra och jobba.
Jag önskar dig en underbar fredag.

Älska livet  /Lene