Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Ingen badkruka mer…!

Godmorgon söndag…

Vi vaknar upp till en fantastisk söndag. Solen skiner och det är varmt ute. Just nu klockan 10.21 är det 17 grader och det ska bli upp mot 21 grader idag. Fantastiskt!!

Vi har haft en underbar helg med både bus och lugn. I fredags kom Ellinore med familj hit och vi invigde Bistron för vår del.

För min del blev det laxtallrik och den var jättegod. Jag orkade dock inte äta upp all potatissallad för allt tillsammans var väldigt mäktigt. Dock oerhört gott. För de andra blev det två olika burgare, Ellinore tog också en laxtallrik men hon tog med pommes istället för potatissallad. Barnen tog Nuggets och Fish & chips.

Efter maten blev det lite Kalles klätterträd. Töserna ville klättra i träd och det är klart de ska göra det.
Under tiden vi åt och även efter var det underhållning av tjejerna som ska hålla i underhållningen under sommaren. Hailey var inte sen att gå ut och hoppa och studsa under tiden.

Igår var vi bara lata. Vi gjorde inte mycket kan jag informera dig om. Vi höll oss utomhus större delen av dagen då det var underbart väder (precis som idag). Jörgen gick iväg och badade med Rickard (en av grannarna på campingen) och det är nu 14 grader i vattnet. Alldeles snart är det dags för mig att ta mitt första dopp för säsongen. Jag är ingen isbjörn än utan är lite, lite feg än. Dock inte alls som tidigare. Jag är ingen badkruka mer.

Älska livet  /Lene