Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Wow…vilken helg!

God förmiddag….

Det är måndag förmiddag och jag har varit uppe ett par timmar nu. När jag vaknade så gick jag upp och tog på mig och sedan direkt till tvättstugan för att tvätta en maskin tvätt. Nu hänger allt därute och ska torka i vinden och solen.
För idag skiner solen och det ska bli minst lika varmt som det var igår.

Vi hade en underbar söndag igår. Solen sken och vi var ute i stort sett hela dagen. Jörgen och Rickard gick och badade och jag doppade fötterna. 16 grader sade Rickard, men det kändes kallare än så, i varje fall om benen. Både Jörgen och Rickard tyckte dock att det var uppfriskande och skönt.

När de doppat sig färdigt gick vi tillbaka för att se på fotboll. Vi bestämde att vi skulle se den tillsammans så vi gick bort till dem och vi satt ute och kollade på matchen. Det var jättehärligt att umgås med fina vänner och se fotboll som vi alla fyra älskar att kolla på.

När matchen var slut (det blev 2-2) så var det dags för middag. Vi grillade kycklingfiléer inlindade i bacon. Ovanpå lade vi ett par “duttar” med Sankt Agur och Brie ost. Till det serverades det couscous och sallad. Supergott. Sås behövdes absolut inte.

Det har varit en magisk helg med massor av mys och massor av sol. Det gillar jag.

Men nu är det måndag och vi påbörjar en ny, orörd vecka. Eftersom jag först tvättade och duschade så blev det kaffe lite senare men just nu sitter jag med mitt morgonkaffe. När jag druckit upp ska jag köra iväg på Nisse till apoteket och hämta ut medicin och en salva jag ska ha till mina “bölder”. När jag är tillbaka ska jag inte göra ett skit mer. Bara återhämtning. Kanske, kanske att jag tar ett dopp i eftermiddag när Jörgen kommer hem från jobb. Vi får se hur det blir med det.

Njut av varje dag  /Lene