Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Något jag måste göra!

Godmorgon denna onsdag…lillördag…mitt i veckan. Ja det är mitt i veckan idag och visst är det underbart?

Denna onsdag ska jag bara ta det lugnt. Gud tänker du…det gör hon ju varje dag. Tja, jo det gör jag nog till viss del, men det är något jag måste göra. Jag bryr mig faktiskt inte om vad folk säger och tänker. De får tänka och säga precis vad de vill men jag vet vad jag behöver och vad min kropp säger till mig. Punkt slut.
Så idag blir det återhämtning för igår hade jag rejält hög smärta i kroppen när jag kom hem från jobb. Då är det vila och ta det lugnt som gäller. Jag vilar ju inte hela tiden, tro inte det. Men jag tar det lugnt och vilar emellan.

Just nu sitter jag för fullt och avnjuter mitt morgonkaffe. Nyhetsmorgon på Tv4 är på och jag såg precis Pippi på skärmen. Ja, som det kan bli.

Jag hoppas det inte regnar idag. Det regnade tillräckligt igår tycker jag. Senare delen av eftermiddag igår och hela kvällen regnade det. Och under resten av dagen så kom och gick regnet. Jag hade i alla fall regnkappa när jag körde till och från jobb. För säkerhets skull. Men regnet behövs så jag ska inte säga något.

Enligt prognosen ska det bli upp mot 17 grader idag. Än så länge är det 13 grader. Solen ska tydligen inte lysa helt och hållet förrän vid 20 ikväll. Vi får se hur det blir med det.

Igår åt vi lax. Vi stekte den i “ugnen” med citronpeppar ovanpå, tillsammans med lite olivolja och honung. till det hade vi färsk fryst potatis som vi kokade och en sås på crème fraîche, svartpeppar, finhackad lök och lite honung. Skivad tomat till det. Så himla gott blev det. Fantastiskt gott. Vi hade först tänkt grilla laxen men det regnade så pass mycket så vi bestämde oss för att steka den i vår AirFrier. Det är vår ugn det.

Älska livet  /Lene