Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Jag “glömmer”…!

Godmorgon kära du…

Det är torsdag förmiddag och solen skiner. Kan det bli bättre?!

Idag ska jag klippa mig och det behövs kan jag berätta. Jag tar Nisse till Jörgens jobb och bilen därifrån för jag ska klippa mig på Burlöv Center. Och Jörgen börjar ju som sagt tidigt denna veckan. Jag var inte så road imorse av att köra honom till jobb. Jag är så oerhört trött just nu så kl 5.15 orkade jag bara inte gå upp. Det fick bli så här.

Jag har blivit lite dålig på att äta frukost har jag märkt. Jag är inte alls hungrig på morgonen så jag “glömmer” att äta. Jo jag glömmer det. Så har jag nog alltid varit. Är jag inte hungrig äter jag helt enkelt inte.

Ett par gånger de senaste veckorna har jag ätit “frunch” istället. Så blev det igår. Jag tog resterna vi fick från middagen i tisdags, skar ner lite Romansallad och en stor tomat och blandade allt till en lax sallad. Det blev gott och jag höll mig hela dagen på det.

På eftermiddagen blev jag inspirerad och gav mig ut på en power walk runda. Det var svettigt men superhärligt. Jag kände mig så himla duktig när jag kom tillbaka. Nu är jag igång (hoppas jag).

När Jörgen kom hem från jobb gick jag med honom ner till vattnet för han ville ta ett dopp. Enligt Sibbarps Saltsjöbad’s Facebooksida är det nu 15 grader i vattnet. Friskt och jag kommer snart börja doppa mig jag med.
Någon timme efter han doppat sig kom Rickard förbi och frågade om de skulle gå ner och bada och Jörgen var inte sen att hänga på. Så det blev två dopp för honom igår. Varmt som det var i luften, så var det säkert jätteskönt. Jag blir mer och mer sugen på att starta min säsong.

Älska livet  /Lene