Campingliv & natur, Tankar

Jag har tillräckligt…!

Godmorgon fredag…

Det är fredag förmiddag och jag är  trött som få. Jag är också frusen som bara den. Kall och händerna och jag var tvungen att ta på mig Jörgens raggsockor för jag frös om fötterna. Hoppas nu inte detta leder till något jag inte vill. Men…då tar jag tag i det när/om det händer.

Idag ska jag jobba och jag sitter i detta nu med mitt morgonkaffe och slölyssnar på Relationsaktuen på Nyhetsmorgon på Tv4. Just nu skiner solen och jag hoppas hon håller sig framme hela dagen. Hon skulle komma fram lite senare men jag hoppas hon är nyfiken och tittar fram tidigare. Det blåser en del från och till och jag ska köra Nisse till jobb. Men jag får ta på mig lite varmt så jag inte fryser. Kanske ska jag ha mina handskar också för när jag körde i tisdags så frös jag en del om händerna. Det gör att jag får mer ont i lederna i händerna och det vill jag verkligen inte. Jag har tillräckligt hög smärta redan.

Dessutom står helgen inför dörren och det gillas skarpt. Av mig i alla fall. Det ska bli fint väder hela helgen och det gillar jag skarpt. Imorgon ska vi ut i huset och hjälpa till med att starta poolen. Förra gången blev det inte helt av och vi misstänker att vi måste skaffa lite nya grejor till den. Men vi får se. Jag har annat att göra i huset. Jag ska rensa kläder. Det brukar ta lite tid att få igång poolen eftersom vattnet ska rensas också. Vi får se när vi är klara där.

Lev livet  /Lene