Campingliv & natur, Tankar

Glad som en speleman!

Godmorgon denna soliga och fina tisdag…

Ja solen skiner verkligen från en riktigt klarblå himmel och detta älskar jag. Jag älskar när det är varmt och skönt. Min kropp mår som en drottning då.

Även idag ska jag jobba och idag är det i Malmö. Jag ska ha möte klockan 11.00 med en kille som vi eventuellt ska köpa entrémattor från. Det ska bli spännande. Ett sådant möte har jag inte haft tidigare, så det ska bli riktigt spännande att ha hand om. Jag är glad som en speleman.

Snart nog är det dags för mig att bege mig till kontoret och det ska bli härligt att köra längs med stranden. Gud vad jag älskar detta livet. Helt underbart.

Jag har även ringt VC (vårdcentralen) för att få tag i den sjukgymnast Jörgen går till. Jag behöver få konstaterat om jag har låsning i nacken eller inte. Enligt läkaren på hudkliniken så kan det vara det som gör att det kliar på armarna. Han (sjukgymnasten) svarade inte så jag pratade in ett meddelande att han ska ringa mig.

Men än så länge sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och bara njuter av dagen och min man som sitter framför mig. Visst är livet gött?!

Njut av livet  /Lene