Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar, Tips/Inspiration

Jag ser inte som jag borde!

Godmorgon onsdag…mitt i veckan…och även lillördag. Japp så är det.

Jag njuter av en fantastisk morgon med sol och värme. Jag kommer sitta ute och njuta idag, det vill jag lova. Men först ska jag iväg till bästa Julia och fixa mina ögonbryn. Jag måste ju se ordentlig ut när vi den 5/6 ska på student. Jag måste säga att det är svårt att hålla dem (ögonbrynen) i schack på egen hand. Allra helst när jag inte ser som jag borde på grund av min grå starr. Men det är som det är när det blir som det blir och jag gillar läget.

Igår lagade jag middag och det blev spagetti-tonfisk som vi kallar det. Supergott. Det är alltid gott och så enkelt att göra. Enligt receptet ska man göra det i en ugnssäker form i ugnen men det går precis lika bra att göra det i en stekpanna med högre kanter. Du sätter bara ett lock på så blir det kanonbra. Voila!!

Jag måste tipsa dig om denna juice, eller lemonad. Det är Godmorgons Lemonade och den är oerhört god. Lite småsur men det är ju också citron så det får man ha i åtanke. Men jag tyckte den var supergod. Kan tänka mig att den är god med lite gin i också om vi nu ska prata om sånt. Denna kommer jag köpa fler gånger. Utan tvekan. Denna kan jag verkligen rekommendera.

Älska livet som det är  /Lene