Tankar

Det kommer bli bra…!

Godmorgon denna härliga torsdag.
Jag kan inte påstå att solen skiner…än. Enligt prognosen ska det vara sol så den kommer nog snart och tittar fram gissar jag. Eller hoppas jag ska jag säga.

Det är torsdag och jag ska jobba i Helsingborg idag. Jörgen åker med en arbetskamrat så jag ska köra själv. Men nästa vecka blir det nog tåg/buss tror jag. Då jobbar Jörgen förmiddag.

Känslan när jag tänker på att det nu enbart är ett par veckor kvar tills vi ska ha semester. Jag ska in och jobba vissa dagar men det är okej. Det kommer bli bra som Laleh sjunger.

Våra tomater växer så det knakar. Det gör även paprikan men tomaterna ligger steget före. Visst är det underbart när man ser hur det växer?! Jag älskar det. Även våra jordgubbar blommar för fullt och det är massor med nya blommor som är på väg fram. Det kommer bli många jordgubbar i år. Det ska bli helt underbart när vi kan skörda vad vi sått (läs planterat)

Vi har faktiskt även sått basilika (från inköpta frön) och mynta (även det inköpta frön) men de har inte blivit så stora än. Myntan är nästan löjligt liten. En liten, tunn, tunn stjälk som kommer upp. Jag kan inte låta bli att le när jag ser den men den kommer nog att växa till sig. Bild kommer senare.

Älska livet  /Lene