Tankar, Tips/Inspiration

Dagens tips…en fredag!

Godmorgon fredag… och godmorgon till dig…

Det är fredag och jag ska jobba på kontoret i Malmö idag. Sedan är det helg för min del.
Solen skiner från en klarblå himmel vilket är underbart. Dock blåser det lite och enligt prognosen ska det inte bli så värst varmt idag… Eller tja det beror nog på hur man ser det. Det ska bli upp mot 16 grader idag. Det är väl varmt det med men inga sommartemperaturer.

Men jag tackar för det vi har och är tacksam över att solen är framme. Det gillar jag. Och jag njuter till fullo av denna fantastiska stora lampa på himlen som värmer så gott.

Jag sitter och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4 där Marlene är med sina städtips just nu. Vilka tips hon kommer med. Jag hörde ett test som definitivt ska testas… Toarent: då använder du såpa, vatten och ättika. Jag har förstått att hon är en stor älskare av ättika och jag måste hålla med henne. Ättika is da shit! Ättika är verkligen effektivt och det är dessutom så mycket bättre för miljön. Jag gillar hennes tips, plus jag gillar hemsidan Ekotipset . De har bra tips där också. Jag köpte en bok från dem till Ellinore i julklapp för något år sedan och hon tycker den är superbra att kolla i.

Lev livet  /Lene