Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Måndag och vi “badar” i sol!

Godmorgon, godmorgon…

Det är en ny, helt orörd vecka som jag ser fram emot. Denna vecka börjar med studentfirande. Elin, svägerskans dotter tar studenten ikväll. Men först ska jag jobba. Japp, jag ska jobba idag. Ingen vila, ingen ro här inte. Nåja, det är lugnt för min del. Jag ska till Helsingborg och se till så de håller det rent och iordning. Jörgen kör mig upp för han är ledig och han ska gå på Biltema som ligger i samma område medan jag jobbar. Det är väl en bra fördelning tycker jag.

Det har varit en händelserik helg. Vi har flyttat vagnen från plats 203 till plats 208 (“gatan” nedanför). Vi får flera timmar mer sol på denna plats vi står nu.

Men först var det att se till att förtältet togs ner och allt som skulle tas ner togs ner. Sedan var det dags för vagnen att flyttas.

Våra fina grannar Weronica och Rickard hjälpte oss när de kom tillbaka från ett event de var iväg på. Och Ellinore och Daniel kom och hjälpte oss när Hailey var tillbaka från sitt kalas hon skulle gå på. Det var förtältet vi behövde hjälp med, inte flytta vagnen. Det gick som en dans för Jörgen och mig att göra det.

När förtältet var på plats var det dags att fixa lite middag och dagen till ära blev det grillad flankstek, med potatissallad och en god grönsallad med fetaost. Daniel grillade och Jörgen fortsatte pilla med förtältet. Middagen var gudomligt god.

Nu är vi på plats och vi är så nöjda. Vi kan nog inte bli mer nöjda för nu har vi flera timmar till med sol. Vi har sol hela tiden fram till efter 21 på kvällen som det är nu. På andra platsen försvann solen bakom träden mellan 17-18 och kom fram i en liten strimma en liten, liten stund senare. Men nu badar vi i sol hela kvällen. Det är helt underbart.

Nu ska jag göra mig iordning för att bege mig till jobb i Helsingborg. Jag önskar dig en fantastisk dag.

Må väl  /Lene