Familjen, Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

Livet ska vara gött…!

Godmorgon denna underbara onsdag…
Visst är livet underbart? Solen skiner, det är fantastiskt fint i naturen och jag bara njuter.

Jag har varit effektiv nu på förmiddagen. Jag har tvättat en maskin tvätt. Hängt upp det överallt där ute och jag har tömt toan och även fyllt på en kanna vatten. Jörgen skulle göra det igår kväll men vi var så slut båda två så han glömde helt av det. Det fick göras när jag gick upp.

Nu sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe i lugn och ro och ska inte göra något mer idag än att fixa middag senare i eftermiddag. Jag ska bara njuta av solen och ta det lugnt. Återhämtning står stort skrivet i agendan.

Nej förresten, nu far jag med lite osanning faktiskt. Jag ska även plantera om en del av dessa små söta basilika plantor. Jag hoppas innerligt att det blir något av dem. Det ser bra ut än så länge i varje fall.

Det har varit en hektisk helg känns det som. Vi har flyttat vagnen.
I måndags jobbade jag på förmiddagen och sedan var det dags för student på kvällen. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge som vi önskat för min kropp ville inte alls med mig. Smärtan var skyhög. Jag klarar knappt två “stora” saker på samma dag mer. Jag måste ha/behöver rejäl återhämtning. Men det var så det fick bli eftersom fina Elin tog studenten.
Hennes bror fyllde 17 år samma dag, den 5 juni men han blev inte firad så mycket. Vi ska fira honom vid ett senare tillfälle.

Vi drack gott och åt fantastiskt gott. Buffé med italienskt tema. Jag älskar italiensk mat. Det är så smarrigt.

Presenter i massor fick hon också. Livet ska vara gött när man tar studenten.

Nej, nu ska jag ut och njuta av solen och sommaren. Ha en underbar dag.

Lev livet och njut  /Lene