Familjen, Tankar

Hej och hå vad det går…!

Godmorgon denna soliga, men lite blåsiga fredag…

Det är i varje fall fredag och sista arbetsdagen för denna veckan. Det är härligt. Idag ska jag jobba på kontoret i Malmö och det känns bra. Igår var jag i Helsingborg och jag åkte buss/tåg dit för första gången. Det var väldigt smidigt men jag känner också i kroppen att det är något jag måste vänja mig vid. Plus att jag måste hem direkt och vila kroppen. Så blev det tyvärr inte igår då vi var tvungna att köra och handla så Jörgen mötte upp mig på Hyllie där jag hoppade av tåget och vi handlade mat till veckan inne på Willys-Emporia. Men det gick bra och jag vilade resten av kvällen. Vi köpte färdig mat med oss tillbaka så vi behövde inte så och göra något. Skönt!

Igår precis som idag är det fantastiskt fint väder och vad jag sett på prognosen ska det vara så minst en vecka framåt. Det gillar jag skarpt och det gillar min kropp.

Denna tös är nu så stor så hon tagit studenten. Elin tog studenten i måndags och vi gratulerar henne så mycket. Det blev god mat och god dricka. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge som jag önskat då min kropp inte alls mådde bra. Men vi kom dit och var där 3-4 timmar i varje fall, sedan var jag helt slut.

Men idag är en annan dag och nu rockar vi denna fredag så det bara ryker. Hej och hå vad det går!

Lev livet medan du kan  /Lene