Campingliv & natur, Tankar

Man kan väl inte annat?!

En vacker kruka med blommor från Nina

Det är söndag och solen skiner. Det blåser en del men det har det gjort sedan i torsdags kväll så det är inget att tänka på. Vi kan vara ute ändå och det är vi också. Vi är ute hela dagarna.

I fredags när Nina var här så satt vi till och med ute och åt. Ja jag vet att det har man kunnat göra många gånger och det har vi också gjort, men i fredags blåste det en hel del så det var lite tveksamt. Men Jörgen fick upp ett nytt vindskydd vi köpt och vi satte det där blåsten oftast kommer från. Det var perfekt.

I fredags när jag körde hem på Nisse från kontoret så stannade jag vid strandkiosken på Sibbarp och köpte en mjukglass. Den första för året. Jag har inte kunnat äta mjukglass på många år på grund av min laktosintolerans som jag har varit/är väldigt känslig för. Det är inte mycket laktos jag kan få i mig innan magen säger ifrån. Men numera kan jag få i mig lite, lite ibland. Då går det bra och det är så skönt. Jag dricker inte vanlig mjölk och jag har enbart laktosfritt i maten. Jag äter inte heller “vanliga” choklad som till exempel Marabous stora mjölkchoklad eller liknande. Det fixar jag inte. Men en liten, liten mängd då och då fungerar numera.
Man kan väl inte annat än älska livet?!

Gör vad du känner för när du kan…  /Lene