Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Måndag, uppe, ute och njuter av solen!

Våra fina tomatplantor

Godmorgon måndag…

Jodå, visst är det måndag igen. Och en ny, helt orörd vecka uppenbarar sig framför oss. Visst är det spännande?
Idag ska jag jobba i Helsingborg och jag är uppe och halvt igång. Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och Jörgen har precis kommit upp. Han jobbar kväll denna veckan så han ligger oftast längre. Men nu är han uppe, ute och njuter av solen.
För solen skiner och idag, eller än så länge blåser det inte lika mycket som det gjort i helgen. Jag hoppas det håller sig lite lugnare. Lite blåst gör inget när det är så varmt som det är nu för det fläktar, men inte halv storm det behövs inte.

Igår åt vi rester och det blev en röra på taco färs vi hade i kylen, bacon, svamp och bönor. Till det olika grönsaker och lite crème fraîche och en vitlökssås från Lohmannders som är sanslöst god. Allt det stoppade vi i ett tacobröd. Så himla gott och fantastiskt enkelt att tillaga. Det rekommenderas.

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag duscha och sedan inte göra mycket mer än bara sitta i solen och njuta. Beroende på hur vädret är så kanske jag går och tar ett dopp innan jag duschar. Vi får se. Därefter ska jag bara ta det lugnt. Det är jobb i morgon också och jag måste klara av helheten. Det är viktigt.

Lev väl  /Lene