Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Looking good…!

God kväll denna soliga och fina tisdag…

Jag har valt att blogga på kvällen idag istället. Jag ville ha min tid i förmiddags med Jörgen innan både han och jag skulle iväg och jobba.
För jobba har det blivit. Jag har varit i Malmö idag och hann även med ett snabbt möte med chefen. Vi diskuterade lite hur det eventuellt kommer se ut framöver. Looking good!

Solen skiner och det är varma dagar. Igår doppade jag mig två gånger och även idag. Det är just nu 19 grader i vattnet och det är helt underbart skönt. Det är ju alltid lite svalt när man ska doppa sig men jag är mycket snabbare på att doppa mig nu än jag var för något år sedan. Det är en sak som är säker.
I eftermiddags när jag kom tillbaka från jobb så tog jag på mig bikini och satte mig därute och vilade kroppen lite. Lät solen värma den lite grann. Sedan kom Weronica i grannvagnen tillbaka efter ett par dagars tripp med sin dotter så då gick jag, Weronica, Rickard och Melwin ner och doppade oss. Hur mysigt som helst.

Jag hann nog inte mer än tillbaka så ringde Ellinore och frågade om jag var på plats. De hade tänkt våldgästa och köpa med  sig lite mat. Det tackar man ju inte nej till. Jag gick och duschade så jag var tillbaka när de kom. Det blev ännu en mysig stund tillsammans med dem alla fyra. Massor av mys för min del. Det gillas.

Nåväl, nog om mig nu. Det är ju tisdag så jag bjuder på ett Mindfulness tips…

Lägg märke till prestationstankar…

Med mindfulnessträning utvecklar du en kvalitet av att vara vaken, närvarande och accepterande till det som händer just nu. Det ger en ökad möjlighet till insikt om dig själv och ditt beteende och hur du svarar an på det som händer både inom dig och i relation till andra.

Att lägga märke om du har inre prestationstankar eller ”vardagstävlar” i det tysta med dig själv och andra i din omgivning.
Du kan då fråga dig själv: Vad leder detta ”inre tävlande” till? Blir jag mer lugn, lycklig och tillfreds? Eller mer stressad, missnöjd och kritisk?
Tänk på att vara varsam och vänlig i din inställning till det du upptäcker och ha överseende om allt inte blir såsom du tänkt dig. Du kan gärna prova någon övning i medkänsla med sig själv och andra som en fortsättning på detta råd.

Må väl och lev livet  /Lene