Tankar

Jag intar lugnet…!

Godmorgon, godmorgon…

Nu är jag här igen. Det blir lite ojämnt med inläggen för tillfället men det är så det får bli. Jag måste lägga energi på andra prioriterade saker och då faller vissa saker bort lite grann. Men det kommer snart tillbaka, det lovar jag.

Idag är det torsdag och det är dags att jobba i Helsingborg. Det blir tåg/buss upp och Jörgen kör mig till tåget när det är dags. Jag har ett möte kl 11.00 med den befintliga städfirman sedan är det dags att utvärdera. Vi får se hur det blir, vem som får uppdraget. Spännande!

Men än så länge sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och bara intar lugnet.
Det är inte riktigt lika soligt denna morgon men det ska inte regna i varje fall. Även o det faktiskt behövs. För det gör det. Regn behövs nu men jag är lika glad för att det inte regnar. Lite tudelat där faktiskt.

Denna morgon har vi faktiskt Nyhetsmorgon på Tv4 igång. Vi har nog inte haft det på ett par veckor tror jag. När vi gått upp har vi gått ut och varit ute så vi har inte tittat på tv. Inte för att jag direkt brukar titta på Nyhetsmorgon men vi har den på och har möjlighet att titta om jag vill. När det varit så fint väder som det varit de senaste veckorna så är vi ute. Det är väl helt rätt känner jag.

Älska livet  /Lene