Familjen, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Tisdag och lite tips…!

Grannens jordgubbar har mognat

Godmorgon denna underbara tisdag…

Jag har inte skrivit på ett par dagar då jag inte varit helt kry. I fredags vaknade jag med migrän och fick planera om saker jag tänkt göra. Men det är så det blir och jag tänker inte så mycket på det. Men när det är så är det tyvärr även bloggandet jag ibland måste lägga åt sidan. Det är så det är när det blir som det blir. Inte mycket att göra något åt.

I lördags kom Ludwig och William hit (William har gömt sig i hängmattan) och de har haft det supermysigt. Tror jag i alla fall. Vi har haft det mysigt med dem. Igår jag var hos sjukgymnasten så jag fick åka iväg några timmar, men Jörgen gick och badade med dem. De har kört trampbil. Idag åker dessa härliga killar hem och vi kommer sakna dem så mycket.

Det är tisdag och som traditionen bjuder så är det dags för ett Mindfulness tips…

Ta en stund att bara vara…

Att bara vara, hjälper oss att utifrån lugn och ro bli medvetna om vad som pågår i och runt omkring oss.

Stanna upp några gånger under dagen.
Slut ögonen om det känns bra.
Lägg märke till vad som dyker upp i ditt medvetande, ögonblick för ögonblick, vad det än är – utan att göra något annat än att bara notera det som kommer fram. Se vad du upptäcker.

Ett kort men mycket bra och användbart tips. Håll tillgodo

Omfamna livet  /Lene