Campingliv & natur, Tankar

Bring it on!

Godmorgon kära du….

Onsdagen har startat så sakteliga och det är precis så jag vill ha det. Lugnt och sansat.

Ser du på bilden att vi har tomater? Woohoo det är helt underbart. Vi har fortfarande plantan inne i förtältet och där bli som ett växthus när vi inte är hemma så de växer så det knakar.

Likadant är det med vår paprika planta. Den står också i förtältet och växer så det nästan hörs. Massvis med blommor kommer fram nu på vår paprika planta och det gillas skarpt.

Jag sitter här och avnjuter en lugn och skön morgon med morgonkaffe i koppen, mannen i mitt liv framför mig och Nyhetsmorgon på Tv4 på tvn. Detta är livet.
Jörgen har nu semester i 2,5 vecka till och jag jobbar idag och imorgon mina sista pass innan 2 veckors ledighet. Det ska bli så himla mysigt och skönt med total ledighet tillsammans med min man. Vi har inte planerat något men det ska bli superskönt att bara vara. I love it!

Jag var på reumatologen igår, men fick inget besked utan det blir en utredning på mig. Mina värden är inte bra och det ska kollas upp. MR röntgen av händer och röntgen av både fötter och händer. MR kroppsröntgen väntar också. Sen efter sommaren får vi se vad det ger. Bring it on!

Du har bara ett liv. LEV  /Lene