Tankar

Gilla läget!

Godmorgon underbara värld…

Jag och Jörgen vaknar tidigt denna torsdag, dagen innan midsommar.
Jörgen tar på sig och går en runda… Han har blivit förkyld den stackaren.
Själv upptäcker jag när jag går på toaletten att jag har fått UVI (läs urinvägsinfektion). Sicket mööööög. Jag vill inte… Nu blir det till att ringa VC när de öppnar klockan 8 och Sedan försöka få en tid så jag kan få penicillin mot det. Tyvärr fick jag ingen möjlighet att ta ett urinprov men det burkar lösa sig ändå. Jag måste ha medicin för att det ska gå över i och med att jag har medfödda defekter på mina njurar så kan jag tyvärr inte kissa eller dricka bort det. Så är det…

Vi är uppe tidigt idag och så får det bli. Lugnet ligger över hela campingen men det är kanske inte så konstigt, klockan är bara 5.10 på morgonen.

När Jörgen gick ut för en promenad kunde jag inte somna om och nu förstår jag varför. Denna förb-nnade UVI. Nåväl det blir som det blir när det är som det är. Gilla läget!

Vi har lite förberedelser inför midsommarafton imorgon, då Nina kommer hit. Jag ska bland annat jobba idag är det tänkt. Nu får jag se hur jag klarar det i och med min UVI men annars går jag in och jobbar inom de närmaste dagarna. Bara jag får penicillin och börjar ta det så känner jag mig mycket bättre inom ett dygn. Jag måste bara få pillerna först.

Det ska bli varmt idag också. Upp till 23 grader säger prognosen. Sol och 23 grader. Det kan knappast bli bättre. Detta blir en fantastisk dag. Jag önskar detsamma för dig.

Lev livet  /Lene