Campingliv & natur, Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

Detta är livet!

Godmorgon kära du…

Midsommar är över och vardagen tar sig sakta tillbaka.
Helgen har varit helt underbar med hur soligt väder som helst och massor med bad. Jörgen och jag har doppat oss flera gånger varje dag. Vi har haft besök av både Emelie och Ellinore med familj. Så himla mysigt.

Idag är som sagt vardagen tillbaka. En dag för mig då jag ska jobba på kontoret i Malmö. Men sedan har jag faktiskt lite ledighet framför mig. Det ska bli mysigt. Vi har absolut ingenting bestämt utan vi ska ta dagen som den kommer.

Vi firade midsommarafton med Nina och hon hade prosecco med sig. Lite dricka och snacks startade vår midsommarafton. Vi tog det lugnt och dukade fram och fixade det sista med maten gemensamt.

Det blev traditionell midsommarmat och det var himlens gott.

Det blev mat över så igår gjorde vi smarriga mackor på rester. Det fick bli vår middag för vi orkade inte göra något större än så. Jag kan berätta att vi blev mätta på dessa mackor. Nomnom

Som sagt, jag jobbar idag sedan ska vi ha lite gemensam ledighet vilket ska bli så himla mysigt. Som jag skrev har vi inte mycket bestämt eller bokat så vi tar dagen som den kommer.

Just I det nu sitter vi och njuter av morgonen med varsin kopp kaffe och lyssnar med ett halvt öra på Nyhetsmorgon på Tv4. Så börjar vår morgon även under ledigheten. Detta är livet, det kan jag lova dig.

Känn in dagen, lev livet  /Lene