Tankar

Inte okej någonstans!

Godmorgon onsdag…mitt i veckan…lillördag…

Ser du hur våra tomater växer? Det kommer massor av tomater och snart är plantan lika hög som förtältet. Wow vilka plantor vi har i år. Jag är lycklig.

Idag känns det som vädret är lite bättre. Det blåser inte riktigt lika mycket och solen tittar fram emellanåt, det är 19 grader.
Känslan av sommar finns här, det vill jag lova.
Idag har vi inte bestämt någonting. Jag har några samtal jag måste ringa och ikväll ska vi gå på restaurang med bästa Kerstin och Kent. Det ska bli supertrevligt. Vi ska gå på “vår” restaurang Caravelle. Vi har gått på den en gång varje sommar sedan vi lärde känna dem. En fin, mysig tradition vi startat.

Jag fick besked igår angående MR röntgen av min handled. De har mottagit remissen men det lär dröja 7-8 månader innan jag kan få en tid. Är det klokt?!! 7-8 månader! Allt skjuts fram på grund av detta. Jag kommer inte få en ny tid på reumatologen så länge jag inte gjort de undersökningar som är remitterade. Läkaren på reumatologen vill att alla undersökningar ska vara gjorda så hon har lite kött på benen som hon sade. Och det kan jag förstå till fullo. Men det lär ju inte bli någon ny läkartid detta året. Jaja vad ska jag göra åt det? Jag väljer att gilla läget även om jag inte gillar det. Det är inte okej med så lång kö. Inte okej någonstans om du frågar mig.

Lev väl  /Lene