Campingliv & natur, Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

Livet är underbart!

Godmorgon torsdag…
Eller kanske god förmiddag, det passar kanske lite bättre. Jag har dock varit uppe en stund men plockat iordning, kollat elmätaren och lite annat innan jag satte mig för att blogga.

Kerstin & Kent

Igår kväll var vi på vår traditionella (tredje året i rad) middag med Kerstin och Kent på restaurang la Caravelle på Limhamn. De hade quiz-kväll och det var hur trevligt som helst.

Marisol I bakgrunden

Marisol som du ser i bakgrunden på bilden ovan, höll i quizen (hon gör tydligen det några gånger under sommaren) och jag kan berätta att vi faktiskt kom på andra plats. Så bra var vi!!

Vi betalade en summa så ingick mat och ett glas vin, öl eller läsk i summan. Först blev det gazpacho med vitlöksbröd och till huvudrätt bjöds det på kyckling i en supergod sås med torkade tomater och stekt potatis till det. På bordet stod också en skål med snacks. Vilken kväll vi hade.

När vi kom tillbaka till campingen kom Kerstin och Kent över till oss på en kopp kaffe och sedan var det dags att lägga sig. Det är helt underbart att ha semester och kunna göra det man vill, när man vill.

Gårdagens skörd av jordgubbar såg ut som ovan. Ganska många om du frågar mig. Och de är sanslöst goda. Vi ska baka en jordgubb-/rabarberpaj på vår skörd tänkte vi. Rabarbern är nämligen så man kan plocka den. Livet är underbart!

Må väl  /Lene