Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Jag hoppas du håller dig framme…!

Lånad bild från Facebook

Godmorgon världen…

Vi äntrar sista dagen i juni månad. Halva 2023 har nu passerat.. Är det så?! Jajamensan det är så det är. Jisses Maria vad tiden rusar iväg. Halva året har redan passerat. Vart tar tiden vägen?

Vädret är inte helt med oss idag känns det som. Det är molnigt och blåser. Inatt har det regnat en hel del. Jag låg och lyssnade på regnet smattra mot taket. Jag måste säga att det är ganska mysigt faktiskt. Men allra helst vill man ju sova sådär mitt i natten. Men jag kunde inte det och låg och lyssnade och undrade när det skulle avta.
Men vet du vad? NU skiner solen här… JIIIPPPIII. Jag hoppas du håller dig framme älskade sol.

Vad händer idag då? Inte så värst mycket. Vi har några ärenden vi behöver ordna med och det ska vi fixa men annars har vi inte mycket bestämt.

Igår var en mysdag. Nåja, vi hade några mindre måsten som vi fixade på Emporia men annars var det lugnt och skönt. Jag bakade en jordgubb-/rabarberpaj från vår egen odling. Känslan att kunna göra plocka sina egna ingredienser är himmelsk. Och den var himmelsk att äta också. Så gott… till det varsin kopp islatte.

Middagen igår var inte något att hurra för men gott var det. Kokt korv med potatissallad och tomater. Gott och mättande precis som det ska vara.

Lev väl  /Lene