Mat & recept, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Någon fyller år…!

Våra underbara tomatplantor

Godmorgon onsdag… mitt i veckan…lillördag
Som jag sagt tidigare…kärt barn har många namn..

Jag känner mig lite sliten. Det har varit några intensiva dagar men ändå har de gett så mycket. Det är underbart att träffa fina, goa vänner och jag älskar det. Men det tar också lite på kroppen och jag är trött.

Idag fyller någon år. Lilla, goa, busiga, härliga Leah fyller 3 år idag. Vårt älskade barnbarn. Denna härliga tjej är redan 3 år. Vi gratulerar dig massvis Leah. Vi ses lite senare.

Vi sov lite längre idag och nu är vi uppe sedan en bra stund tillbaka. Vi sitter och lyssnar på en David Lagercrantz “Mannen som sökte sin skugga” på Bookbeat och dricker vårt morgonkaffe.
Vädret är inte helt bra idag, det är molnigt, har regnat lite grann och det blåser. Men det gör inget vi njuter av ledighet ändå. Vi njuter av varandras närhet. Vi njuter av livet.

Igår hade vi fina Maria och Jörgen hos oss. Det var så mysigt att återigen träffa dem. De har också semester så vi passade på att träffas mitt i veckan. Privilegiet med att ha semester….man kan träffas vilken dag som.

Vi var iväg under dagen och handlade och vi skulle bjuda på rökt makrill så vi köpte lite god lunch också. Laxsnurra, en otroligt god räksallad och färskt danskt rågbröd. Fantastiskt gott.

Som jag skrev bjöd vi på rökt makrill och det var fantastiskt gott. Jag gjorde en egen potatissallad och till det bjöd vi på en enkel sallad. Riktigt smarrigt.

Till efterrätt blev det likadant som i söndags… färsk fruktsallad med vispad grädde blandat med vaniljkvarg, krossad choklad och ett körsbär ovanpå. Så himla gott och enkelt.

Eftersom jag inte bloggade igår blev det inget Mindfulness tips så jag kör det idag istället. Här kommer mitt tips…

Visa vänlig uppmärksamhet…

Påminn dig om vänliga intentionen när du vaknar på morgonen:
“Idag skall jag vara vänlig med mig själv och andra jag möter och i stort sätt till vad som än sker.”
Skriv gärna upp intentionen på en lapp som du kan ha i fickan

Älska livet  /Lene