Campingliv & natur, Tankar

En fin men tuff vecka…!

God eftermiddag…

Det är söndag eftermiddag och sista dagen på semestern. Imorgon börjar vardagen igen.

Jag har inte skrivit på några dagar helt enkelt för att jag inte orkat. Jag har varit helt dränerad på energi dessa sista dagarna.

Som jag skrivit tidigare hade vi en liten Leah som fyllde 3 år i onsdags och det var vi och firade. Middag och god tårta blev vi bjudna på (den bortersta är en glutenfri tårta). Det var kul och hur mysigt som helst att fira henne. Hon blev jätteglad för alla presenter.

I fredags hade vi en tung och sorglig dag. Rickards begravning. Det kom hur många personer som helst till kyrkan och enligt Eva var där upp mot 100 personer till minnesstunden efteråt. Så otroligt sorgligt och alldeles för tidigt rycktes han bort. Men så är livet och vi kan inte styra över det tyvärr. Jag är bara glad att jag fick ha en så fin vän i mitt liv så pass länge. Jag höll ett litet tal där jag skrivit en dikt till honom, som jag läste upp. Men den dikten publicerar jag inte här.

Både igår och idag har Jörgen och jag varit helt dränerade. Vi har inte orkat mycket kan jag berätta.

Däremot har vi haft bra musik hela helgen för på området efter campingen har det varit South Ocean Festival där bland annat Smith & Tell, Benjamin Ingrosso, Röyjksopp, Albin Lee Meldau och flera andra har spelat. Det har varit livat värre men väldigt trevligt.

Imorgon är det som sagt dags att börja jobba så smått igen. Jag ska till Helsingborg imorgon och se så allt står rätt till där. Beställa lite saker som kanske behövs och ordna till där. I slutet av veckan blir det tur för kontoret i Malmö.

Jag avslutar med att visa vår otroliga tomatplanta. Den är i stort sett lika hög som tälttaket är nu. Ja jisses vad den växer. Och det kommer massvis med tomater på. Paprika mår väl och frodas den också, men den växer lite saktare än tomatplantan gör.

Lev livet medan du kan  /Lene