Tankar

Måndag…hej och hå nu kör vi!

Godmorgon, godmorgon…

Vi äntrar en ny och orörd vecka. Semestern är över för denna gången och arbete står på agendan.
Idag ska jag åka till Helsingborg och se över allting, eventuellt beställa lite om det behövs och jag ska ta bussen/tåget dit. Jörgen börjar också jobba idag efter tre veckors semester så jag har ingen bil. Det är så pass smidigt med buss/tåg så det stör inte mig faktiskt. Det fungerar. Och jag har vilar när jag kommer hem för oavsett vad jag gör när jag jobbar så är resan tuff. Men, som jag skrivit tidigare så har jag hittat en balans som fungerar ganska bra de flesta gånger. Det ska bli kul att komma igång igen efter semestern. Hej och hå nu kör vi.
Men jag väljer att starta sakta och lugnt så jag inte känner mig stressad och inte får mer ont. För även om jag har haft semester så har jag ont. Jag har ont alltid, hela tiden. Varje sekund. Ibland mer, ibland mindre men alltid smärta. Och jag behöver inte högre smärta än jag redan har. Lederna i mina händer är inte snälla just nu men det är så det är och jag gillar läget. Inte mycket lönt att göra något annat.

Regnet hänger i luften idag känns det som. Jag kan inte avgöra om det ska regna eller inte. Enligt prognosen ska det regna mellan 14-16 idag, annars ska det vara molnigt. Nåväl, vi får se.

Jag väljer livet  /Lene