Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

En sak i taget…!

God förmiddag (eller godmiddag) denna soliga, fina tisdag…

Jag vet inte varför, men jag hade super svårt att somna igår kväll. Jo egentligen vet jag varför…jag hade så mycket krypningar i benen så jag kunde inte ligga stilla och än mindre slappna av. Jag har fått konstaterat att jag har RLS (Restless Leg Syndrom) men jag har inte fått något som lugnar det eftersom jag håller på att utredas för eventuell reumatism för tillfället. En sak i taget..
Jag somnade inte förrän efter kl 02.30 inatt och sedan vaknade jag 04.30 av att jag var kissnödig. Så det blev en längre sovmorgon imorse. Och när vi gick upp var det sol och fint väder. Visst är det underbart?!
Vi fixade vårt morgonkaffe och gick ut och njöt av solen med varsin kopp kaffe i handen. En perfekt start på dagen.

I eftermiddag ska jag iväg och fixa lite ärenden på Emporia men annars har jag inte något speciellt inbokat mer än diska och duscha. Så härligt! Jag ska iväg till Emporia för jag ska träffa en tjej vid tåget som ska få lite kläder av mig som jag inte använder mer. Sedan ska jag in på Emporia och bland annat hämta upp mitt lagade armband jag fick av Jörgen för flera år sedan. Äntligen kan jag använda det igen.

Det är tisdag och jag tänkte bjuda dig på ett Mindfulness tips…

Njut av naturen…

…så ofta du kan.
Gå eller placera dig i närheten av ett träd, på gräsmattan eller kanske vid något vattendrag.
Ta in luften och den natur som du har runt om ring dig, i stora drag och kanske i detalj.
Låt sedan lugnet och enkelheten smitta av sig på dig och känn verkligen efter hur det känns.

Njut av lugnet och älska livet  /Lene