Mat & recept, Tankar

Vi kan inte göra något åt det…!

Godmorgon onsdag…

Ja så var det onsdag igen…mitt i veckan…lillördag… kärt barn har många namn…

Idag ska jag först och främst iväg med Ellinore och tjejerna. Jag har blivit medbjuden att gå på museet idag och det var länge sedan jag gjorde det så det ska bli spännande.
Senare i eftermiddag kommer Emelie och Ludwig hit och ska vara här över natten. De åker hem imorgon.
Så idag ska jag umgås med båda mina barn och mina barnbarn. Det ska bli så mysigt.

Det regnar och regnar idag. Nu åskar det också. Ingen sol i sikte idag inte. Men det får vara så för vi kan inte göra något åt det ändå.

För flera år sedan fick jag ovan armband av Jörgen i födelsedagspresent. Efter ett tag gick det tyvärr sönder och tanken var att jag skulle lämna in det, men kom aldrig till det. Så det har legat i väskan ett bra tag. Dock fick jag tummarna loss och lämnade in det för knappt två veckor sedan. Och igår hämtade jag ut det, så nu har jag det på mig. Så härligt att äntligen kunna använda det igen. Mitt fina Efwa Attling armband.

När jag ändå var på Emporia så passade jag på att ta en Islatte på Espresso House. Jag älskar deras islatte.

Till middag för både Jörgen och mig blev det hemmagjord korvpytt med stekt ägg. Gott gott.
Däremot vet jag inte alls vad vi ska ha till middag idag. Inte en susning. Men det löser sig så småningom.

Njut av dagen  /Lene