Campingliv & natur, Tankar

Visst är det underbart?!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan…lillördag…lillepatteklappardagen (som Gert Fylking brukar säga)

De senaste dagarna har det varit underligt väder. Det har regnat samtidigt som det varit sol, det har åskat, det har regnat “cats and dogs”, ja you name it. Likaså var det igår eftermiddag/kväll. Det drog in precis som askmoln, eller liknande moln när det brinner och på andra sidan husvagnen var det sol. Sen började det ösregna. Stora och många droppar. Ja så var vädret igår kväll. Det är bara att gilla läget.
Dessutom fick vi spontant besök av Ellinore och familjen. De hade middag med sig. Härligt att slippa göra själv.

Jag är uppe sedan en bra stund tillbaka, men inte mycket mer än så. Idag har jag hög smärta och jag har ont i mina leder i händerna. Trött som få är jag också. Men det är inte mycket mer än att gilla det läget också och göra det bästa av det. Precis vad jag gör.
Just nu sitter jag med en god kopp kaffe och lyssnar på ljuden från campingen, hundar som skäller och fåglarna som kvittrar. Jag njuter av lugnet omkring mig. Idag har jag inget alls planerat så jag ska bara ta det lugnt. Gå och diska och bara njuta av dagen.

Igår skördades de två första mogna tomaterna av Hailey och Leah. Men Leah ville inte ha sin så Hailey slukade den också. Hon  sade att de var goda. Vår paprika växer så det knakar och fler är på väg för där är flera blommor. Jag kan se att minst tre nya tomater är på väg (förutom den på bilden). Visst är det underbart?!

Lev väl  /Lene