Campingliv & natur, Tankar

Kanske…!

Men godmorgon…

Det är en solig, men lite blåsig morgon. Dock kommer jag njuta som bara den av solen, det kan jag lova dig.
Jag ska iväg idag för jag ska åka till i Helsingborg och jobba. Jag ska kolla så allt står rätt till innan personalen går helt på semester. Om en timme är det dags att ta bussen till stationen.

Men jag börjar med en god kopp morgonkaffe och idag har jag faktiskt satt igång Nyhetsmorgon på Tv4. Precis som det ska vara. En lugn och skön morgon där jag får tillfälle att njuta och bara vara. Vakna sakta…det är min gebit det.

Jag försöker ringa till reumatologen i Trelleborg men det går inte så bra. De har många på kö så jag måste ringa senare. Jag har provat tre gånger nu och samma sak varje gång. Nu på sommaren har de enbart öppet måndagar och torsdagar för rådgivning via telefon och det är bara under två timmar per tillfälle. Nåja, annars får jag ringa på måndag. Men jag har tid kvar att försöka få tag i dem. Jag är envis vet du…

Kanske, kanske att det kan bli ett dopp i havet när jag kommer tillbaka i eftermiddag. Jag tror ändå att jag inväntar att Jörgen kommer tillbaka från jobb så kan vi gå tillsammans. Men jag får se hur vädret är då…man vet aldrig.

Idag blev det en blogg om lite av varje och ingenting. Så blir det ibland.

Älska livet  /Lene