Familjen, Tankar

Älskade pappa!

God förmiddag kära du…

Solen skiner just nu, men nyligen regnade det. Det kommer bli ännu en “sådan” dag då sol varierar sig med regn. Men det gör inget för jag njuter ändå. Jag sätter mig ute när eller är ute när solen tittar fram så går jag in när regnet kommer. Perfekt!

Idag är det årsdagen då pappa officiellt tog sitt sista andetag. Ett år har passerat och det är tungt. Både gårdagen och idag. Mamma och jag räknar gårdagen (21/7) som hans dödsdag för det var då hans hjärta stannade och var stilla i över en timme och det orsakade att hans hjärna inte fungerade mer. Men det var idag på året som vi tog beslutet att stänga av hans livsuppehållande maskiner. Min älskade pappa. Jag saknar dig något otroligt mycket men du slipper vara fången i din sjukdom och det är jag glad för. Vi ses ändå när det är dags. Jag älskar dig.
Igår hade mamma det riktigt jobbigt, vilket jag kan förstå. Min fina, älskade mamma. Jag önskar så att jag kunde vara hos dig. Men vi pratades vid på sms under dagen och Emelie följde med henne till minneslunden så hon behövde inte vara ensam.
När hon hade en dipp på morgonen så skrev hon denna fina text till pappa (jag har fått tillåtelse att publicera den)..

I våra hjärtan, I våra tankar
vet vi att tidens tand slits,
Den varar inte för evigt,
ändå stannar saknaden och ordet “varför” kvar

Innan jag körde till kyrkogården igår och lade en bukett jag själv satt ihopa och pratade lite med pappa, så var jag och handlade och hämtade ut ett paket som kommit med Jörgens och mina nya “slöffsor”. Våra fina, nya Birkenstock sandaler. De är superskönt och nu hoppas jag inte få så ont i min tåled där jag har både artros och början till Hallux valgus. Det kan ju knappast bli bättre.

Men vet du…nu skiner solen och jag ska gå ut och sätta mig och njuta av denna underbara värmekälla vi har. Jag hoppas din lördag blir fantastisk.

All kärlek  /Lene