Tankar

Måndag igen…!

Godmorgon måndag…

Ja du…så är det måndag igen och en ny vecka uppenbarar sig. Helt orörd och spännande.

Jag är trött, trött, trött. Kroppen är inte med mig just nu men det är så det är. Jag gillar läget och tar det lugnt.
Igår regnade det precis hela dagen. Exakt hela dagen föll regnet mer eller mindre. Vädrets makter kan vi icke göra något åt. Idag är det blåsigt men det regnar i varje fall inte.

Igår morse var vi inne hos Rickard och Weronica (grannarna i husvagnen bredvid) och blev bjudna på frukost medan vi tittade på damernas inledningsmatch i fotbolls VM. Det var tidigt på morgonen, klockan 07.00 började matchen. Det var hur mysigt som helst. Resten av dagen gjorde vi absolut ingenting. Det var en riktig latedag igår.

Idag har jag ingenting bestämt så det ska bli en lugn dag.Jag har varit och fyllt på dricksvatten och ska duscha senare. Jag ska även fixa middag till Jörgen för denna veckan jobbar han kväll och vi har inte något över till honom, jag får fixa något till honom.

Först hade jag ingenting bokat denna veckan men nu är där en del inbokat. Bland annat så kommer min älskade mamma hit och hälsar på imorgon. Det ska bli jättemysigt.

Men först ska jag ta mig igenom måndagen och det blir en lugn sådan kan jag lova.

Lev livet  /Lene