Familjen, Tankar

Jag omfamnar och jag är tacksam!

Godmorgon måndag….
En ny, orörd och spännande vecka uppenbarar sig. Jag omfamnar och jag är tacksam.

Jisses vad jag gick upp tidigt idag, men det gör inget. Jag kunde inte somna om efter Jörgen kört till jobb (han jobbar tidig vecka) så jag tänkte att jag kunde lika bra gå upp. Det gäller att ta vara på dagen. Strax innan 6 gick jag upp.

Jag började dagen med ett måste, denna sista dag i juli månad. Det måste var att tömma toa tanken. Inte så trevligt måste kanske men ändock ett måste. Nu är det gjort och jag sitter med mitt morgonkaffe och inväntar att Nyhetsmorgon på Tv4 ska börja 6.45, så jag får höra lite nyheter.

Jag är medveten om att jag inte skrivit på flera dagar men det har varit intensiva dagar då Hailey och Leah har varit här. De håller en sysselsatta så jag har inte känt att jag haft möjligheten att sitta ner och blogga. Barnbarnen går före känner jag.

Dessa två energiknippen har varit och hälsat på Yessi (campingens maskot) flertalet gånger. Vi har varit och badat i havet (morfar var också med), de har varit på lekplatsen, de har lekt med grannens påg, Melvin. Ja säg vad de inte har gjort dessa dagar de varit här. Igår var både Jörgen och jag helt slut. Man är ju inte precis en ungdom längre och kroppen är absolut inte vad den har varit. Men det går..det funkar. Och jag är uppe och igång nu.

I lördags gifte grannarna på campingen, Rickard och Weronica sig. De överraskade oss med lite god dricka igår när vi satt ute och njöt av solen.

Vilka fina grannar vi har. Och jag säger ett stort Grattis till er herr och fru som ni nu är.

Nå vad säger du? Ska vi kicka igång denna eminenta måndag och nya vecka med ett YIIIIPPIEEE?!
Let’s rock!

Ta vara på dagen, njut av livet  /Lene