Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Dagen går fort…!

God eftermiddag ya all…

Denna dag har snart nog passerat och det har gått fort känns det som. Jörgen var hemma när jag kom hem.
Igår kom han hem från jobb och hade migrän som hette duga. Han vankade av och an och kunde inte vara stilla och till slut så kräktes han. Totalt två gånger kräktes han. Han lade sig när han kom hem och låg hela eftermiddagen och hela kvällen/natten. Han gick (dumt nog) till jobb imorse men fick köra hem sen förmiddag för det gick inte. Nej inte efter en sådan pers, då är det svårt att få något gjort. Man här helt mushig i huvudet och känner sig nästan lite “bakfull” ibland. Min stackars älskling…

Jag är hemma sedan några timmar från SUS Malmö. Jag har varit där och gjort PET undersökning (MR av hela kroppen). Det tog över två timmar. Jag går ju på utredning för eventuell reumatism. Och detta var den viktiga röntgen att göra. Hoppas jag får en tid hos läkaren att prata med henne innan alla MR är gjorda med tanke på att jag har fått besked att det tar 7-8 månader innan jag ens blir kallad till MR på höger handled.

Tisdagar innebär Mindfulness tips och så även denna tisdag, så här kommer det.

Var mjuk och vänlig med dig själv…

Börja med att stanna upp.
Stå eller sitt där du är.
Rikta din uppmärksamhet på ett mjukt och vänligt sätt på hur ditt andetag känns i buken – hur bukväggen spänns ut och sjunker in… för varje andetag.
Följ tre-fem andetag på detta vänliga sätt med dig själv. Och kom ihåg att du är bra som du är.
Gör gärna den här övningen så ofta du kommer ihåg att göra den under dagen. Lycka till!

Lev väl  /Lene