Campingliv & natur, Tankar

Lite mysigt tycker jag!

God förmiddag denna härliga, soliga onsdag.
Jo solen skiner nu. Inatt däremot så regnade det så det verkligen slog mot taket. Lite mysigt var det, men sova ville jag ju.

Jag sitter just nu och tittar på andra halvlek av damernas match mot Argentina. De leder med 0-1. Heja heja!
Kaffet är i koppen och jag njuter av morgonen, eller förmiddagen kanske jag ska säga. Jag låg länge idag. Smärtan i kroppen är hög och mina leder i händerna är inte snälla mot mig just nu. Helt hundra är jag inte. Men det är som det är när det blir som det blir.

Vår tomatplanta växer så det knakar och snart nog kan vi skörda små, fina tomater. Faktiskt orange tomater, vilket jag inte visste att de skulle bli. Men det är spännande.
Vår paprika planta växer också så det knakar. Vi har en paprika som börjar bli mogen och minst fem till som är på gång. Woohoo jag slår ett hårt slag för egenodlat.

Jag har en del måsten idag. Jag ska tömma toa tanken, diska, köra och köpa rökt makrill och lax och jag ska förbereda chokladpudding. Ikväll kommer bästa Eva på besök och det ska bli så mysigt att få rå om henne en kväll. Bästa, fina Eva.

Älska livet  /Lene