Mat & recept, Tankar

Jag vaknar sakta…!

Godmorgon…

Det är torsdag och jag sitter och avnjuter en god kopp kaffe.
Ute skiner solen men det blåser en del. Nåväl, det gör inte så mycket. Bara solen skiner och det inte regnar. Det gjorde det inatt igen…regnade alltså. En hel del kan jag berätta. Men inte nu och det är underbart.

Igår hade vi fina Eva här och det var jättemysigt. Vi satt och pratade en hel del om allt möjligt och även Rickard kom in i samtalet emellanåt. Som vi saknar honom, vår bästa Rickard. Men livet är som det är. Som vissa säger “Herren tar och herren ger”. Det ligger lite sanning i det faktiskt.

Vi bjöd Eva på rökt makrill från Limhamns Rökeri och det var sanslöst gott. Till det bjöds det på potatissallad och en grönsallad. Smarrigt alltihop.

Ikväll kommer Anna och Magnus hit och det ska bli så trevligt det med. Det är ett tag sedan vi träffades nu så det ska bli härligt. Jag har ju en del måsten idag, men inte som igår. Idag ska jag bara fixa efterrätt och jag ska diska. Så jag har en lugn dag framför mig innan de kommer ikväll. Skönt!

Men som jag skrev så börjar jag dagen med en god kopp kaffe i lugn och ro. Jag vaknar saktar jag.

Kärlek till er alla  /Lene