Tankar

Man ska känna sig välkomnad!

En god morgon tillönskas dig…

Eller kanske förmiddag. Jag låg kvar länge i sängen idag. Jag hade inte orken att gå upp. Men nu är jag uppe och sitter och avnjuter en god kopp kaffe.

När det är urdrucket och jag är nöjd kör jag på Nisse till Malmö kontoret. På måndag kör vardagen igång för många på kontoret och jag vill in och se så allt är ok inför måndag. De ska inte komma till jobbet efter semestern också är där stökigt och  så. Det accepteras inte av mig inte. Nej, det ska vara snyggt och iordning när man kommer tillbaka. Man ska känna sig välkomnad.

Det är fredag och sista arbetsdagen denna veckan för Jörgen. När han jobbar förmiddag så arbetar han på fredagar, men när han jobbar kväll så är han ledig på fredagar på grund av att de jobbar längre pass måndag – torsdag den veckan. Helgen blir längre för oss båda känns det som. Men idag jobbar han. Och jag passar på att köra till kontoret medan han är på jobb.

Ikväll ska han på AW med några arbetskamrater. De ska till Ribban så det blir inte alltför långt för honom att ta sig hemåt.
Och senare i eftermiddag kommer Emelie hit. Hon ska träffa en väninna ikväll så passar hon på att sova över hos oss. Det blir ju lite enklare än att ta sig hem med buss och tåg sent på kvällen.

Lev väl  /Lene