Mat & recept, Tankar

Ny härlig vecka!

Godmorgon måndag…

Måndag igen och en ny, orörd vecka öppnar upp sig. Denna vecka börjar med rejäl blåst. Ovädret Hans far över Sverige och ställer till oreda. Här har det blåst en hel del inatt och det fortsätter nu på förmiddagen. Enligt prognosen som det ser ut nu ska det storma fram till onsdag. Vi får se hur pass det stämmer. Men jag börjar med att tänka på denna måndag, då vi är just där.

Jag sitter just nu och avnjuter mitt morgonkaffe tillsammans med maken min. Han jobbar kväll denna veckan så han är hemma på förmiddagen.
Jag ska jobba i Helsingborg idag. Semestern är över så de flesta kommer tillbaka idag. Jag får se vad där är att göra. Imorgon blir det Malmökontoret. Nu kör vi igång med vardagen igen.

Vi har haft äldsta dottern, Emelie hos oss i helgen. Det var först meningen att hon bara skulle stanna fredag-lördag men tyckte det var mysigt hos oss och hade inget annat bokat så hon stannade en natt till. Det var mysigt att ha henne här.

Tittade du på fotbollsmatchen igår? Det gjorde vi. Vilken match! Så spännande och det gick ända till straffar och Sveriges damer gjorde det! De vann!! Woohoo
När ordinarie tid på matchen var över så körde Jörgen Emelie till tåget. När straffarna var lagda och det konstaterats att Sverige vann tog vi det lite lugnt en stund och sedan var det dags att göra middag. Det fick bli spagetti och köttfärssås på vårt vis. Numera har vi ganska ofta bönor i vår köttfärssås och det blir så matigt och gott. Dessutom kan vi minska ner på köttet och ta lite mindre av det.

Älska livet  /Lene