Mat & recept, Tankar

Mer “svensk sommar”!

Godmorgon onsdag…

Jodå, det är redan onsdag…mitt i veckan…lillördag…kalla det vad du vill.
Regnet fortsätter men däremot blåser det inte lika mycket som det gjort de senaste dagarna, vilket är skönt. Jag hörde nyligen på Nyhetsmorgon på Tv4 att det ska lugna sig framåt slutet av veckan och nästa vecka ska vi få mer som “svensk sommar”. Det ser i varje fall jag fram emot.

När jag kom tillbaka efter jobb igår kunde jag till och med sitta ute en stund. Solen tittade fram så jag bestämde mig för att sätta mig ute en stund. Det var riktigt härligt men jag kunde bara sitta en stund sedan såg jag att mörka moln var på väg in från havet så jag satte in stolen och gick in i husvagnen. En stund senare kom regnet igen. Men…solen sken samtidigt. Det var dock inte läge att vara ute. Men det gjorde inte så mycket för jag behövde lite återhämtning så det passade mig ganska bra igår kväll. Jag tittade på ett par avsnitt av Outlander som jag börjat titta på när Jörgen jobbar kväll.

Äta bör man…
På morgonen igår så fixade jag mat till Jörgen som han skulle ha med sig på jobb. Det blev högrevsburgare med tillbehör och jag passade på att göra en till mig också. Ovan ser du resultatet. Det var riktigt smarrigt.
Idag vet jag tyvärr inte vad vi ska äta så det blir en liten överraskning även för mig.

Tanken är att det ska bli en dag i lugnets tecken. Regnet faller utanför så det blir inte mycket ute aktivitet idag känner jag. Jag har några måsten. Bland annat behöver jag diska och jag ska även ringa ett par samtal. Annars blir det nog en lugn dag.

Våga leva livet  /Lene