Familjen, Tankar

Passade mig perfekt!

Godmorgon torsdag…

Jodå…visst är det torsdag och arbetsveckan börjar gå mot sitt slut. Idag ska jag åka till Helsingborg och jobba. Jag har ett möte där jag måste närvara på och jag ska se till så allt ser bra ut. Jag ska se om det behövs beställas mat till frukost.

Men jag börjar dagen med en god kopp kaffe och lite lugn. På tv har vi Nyhetsmorgon på Tv4 i cirka 40 minuter till och jag tittade nyss på en maträtt med grönsaker i ugn som jag är väldigt sugen på att testa. Så blir det nog.

Igår blev jag medbjuden att vara moraliskt stöd när Ellinore åkte till Leos Lekland med tjejerna. Jag följde bara med dem, stod och tittade på när de busade och sprang runt. Det var min uppgift att hålla i ryggsäcken. Soffor finns ju lite överallt i lokalen så jag fick vilat kroppen också. Passade mig perfekt. Det var härligt att få hänga med och se när tjejerna busade och lekte för full hals. På bilderna testar de klätterväggen. De fixade det båda två hur bra som helst. När de fått sitt lystmäte gick vi in på McDonalds och de fick lite att äta. När man springer och härjar som de gjorde så blir man ju hungrig.

Resten av dagen igår blev det vila för min del. Vädret var ju inte med oss precis så det fick bli några avsnitt av Outlander och även göra middag så jag också fick mat i mig. Plus att nu har Jörgen middag ikväll.

Lev livet  /Lene